Hoe het werkt

Hoe het werkt

Stap voor stap leggen we uit hoe je samen met buren, familie, vrienden en collega’s collectiviteitskorting kan opbouwen bij Stomerij Collectief.

 

Postcode check:

Eerst controleren we aan de hand van je postcode, of we ook bij jou onze dienst aan kunnen bieden.

Bestellen:

Wanneer dit zo is, kun je het bestelformulier invullen. Omdat het een collectiviteit betreft kun je niet direct online afrekenen. Betalen gebeurt aan de deur, kontant of met pin.
Dit kan niet anders, vanwege de opbouw van de collectiviteitskorting

Keuze maken:

Standaard staat het collectief geselecteerd. Maar als je niet wilt wachten, kun je ook
“On Demand” kiezen om een andere datum/tijdstip te kiezen.

Collectiviteitskorting opbouwen:

Een algoritme zorgt ervoor dat er een gezamenlijke korting berekend word aan de hand van het aantal orders, aantallen, etc.
Hoe meer vrienden, buren en familieleden een bestelling plaatsen in jouw postcode gebied en voor dezelfde datum, hoe hoger de korting kan worden.

Korting toepassen:

Daags voor het ophalen van de bestellingen zal de opgebouwde korting voor alle betrokken orders toegepast worden, waarvan je een bevestiging krijgt via de mail.
Met andere woorden: iedere bestelling met dezelfde ophaal datum/tijdstip en dezelfde postcode krijgen allen dezelfde opgebouwde korting.

Wasgoed ophalen:

Op het afgesproken moment zal onze Stomerijcollectief regiovertegenwoordiger je wasgoed ophalen. Voeg een kopie van je bestelling toe aan het wasgoed. Dan kan er niets mis gaan met de afhandeling hiervan.

Textiel reinigen:

Al het wasgoed wordt door ons gecontracteerde en gespecialiseerde textielreinigers gereinigd. Hiermee kunnen we de kwaliteit borgen

Terugbezorgen:

Op het afgesproken moment wordt het wasgoed weer schoon en fris bij je aangeboden.
Dit is ook het moment dat je kontant of met pin voor de dienst betaald.