Bedrijven

Wat kunnen wij voor bedrijven betekenen?

Wij onderscheiden ons vanwege het feit dat we zelf het textiel niet reinigen. Dit laten we graag over aan de door ons gecontracteerde partners die daar in gespecialiseerd zijn.

Stomerijcollectief is de ideale logistieke duizendpoot welke zorg draagt voor alle andere deelprocessen.

  • Zo zorgt onze vertegenwoordiger dat al het wasgoed op de afgesproken momenten gewisseld word.
  • Hij/zij is tevens relatiebeheerder en accountmanager tegelijk. Voor alle vragen omtrent de gehele dienstverlening kun je bij hem/haar terecht.
  • Als onhankelijke tussenpersoon praat hij makkelijker met de reiniger bij geschillen en kan in het uiterste geval terug vallen op een andere gecontracteerde reiniger. De dienstverlening komt op deze manier nooit in gevaar.
  • Ons geoptimaliseerde kwaliteitssysteem zorgt ervoor dat de geboden kwaliteit hoog blijft en we snel kunnen weten waar er extra aandacht, training en/of coaching moet plaats vinden.
  • Als expert in de markt, kunnen we ook helpen bij de keuzes van kledingpakketten, kledingverhuur mogelijkheden, garderobe of kleding conveyors.

We komen ons graag voorstellen en leggen graag alle mogelijkheden uit.

Personeelscollectief
Werk je in een branche waarbij het bedrijf niet (mee) betaald aan het reinigen van de verplichte bedrijfskleding? Dan hebben wij een oplossing! We kunnen in overleg een personeelscollectief inrichten waarbij het voordeel van service, continuiteit en schone kleding gepaard gaat met scherpe tarieven. Ons platform is zo ingericht dat we op al deze vragen een antwoord hebben en het niet uitmaakt of het bedrijf de rekening betaald of de medewerkers zelf.
ontvang meer info

Prive kleding
Ook voor privekleding kunnen we een personeelscollectief inrichten waarbij de keuze gemaakt kan worden of de kleding op het bedrijf opgehaald en terug bezorgd word of dat dit aan huis gebeurt.

Eén van de bovenstaande opties of allebei, garandeerd blije medewerkers.
Dit levert een directe besparing voor de personeelsleden op en tevens een niet onbelangrijke tijdsbesparing. Vrije tijd die anders en beter besteed kan worden dan aan wassen van kleding.

Deze mooie secundaire arbeidsvoorwaarde zal positief uitstralen op je bedrijf. Het kan een voordeel opleveren in de werving en selectie van nieuwe medewerkers of een besparing opleveren omdat medewerkers minder snel van baan gaan veranderen. Een betrokken werkgever levert nou eenmaal beter gemotiveerde medewerkers op welke productiever zijn.
ontvang meer info